foto

John Otrin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dutch Hollow
2014 Red House, The
2012 Monday Morning
1998 Tina Gets Her Man
1996 Hollywood Boulevard
1995 Vodní svět
1994 Maverick
1993 Elvis and the Colonel: The Untold Story (TV film)
1992 Chaplin
1990 Return to Green Acres (TV film)
1988 Pátek třináctého 7
1986 Křižovatky
Princ z Bel Air (TV film)
Rodný syn
1985 Nezvěstní v boji 2
Orkly Kid, The
Rape of Richard Beck, The (TV film)
Splašený vlak
1983 Být či nebýt
Policistka z titulní strany (TV film)
1981 Five of Me, The (TV film)
1978 Roj
1976 Bijásek

TV seriály

1990 Tribes (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 MacGyver (TV seriál)
Piráti (S02E15)
1986 Judge, The (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Starman (TV seriál)
Superior Court (TV seriál)
1984 Divorce Court (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Iluze nebo terapie (S11E02)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Testimony of Two Men (TV seriál)
1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace