foto

Džunko Hori

  • nar. 2.2.1942 (78 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Jakeato no, okaši no ki (TV film)
1991 Ganba to Kawauso no bóken
1990 Činpui: Eri-sama kacudó daishašin
1987 Dirty Pair
1986 Go Go Toraemon
Super Mario Brothers: Peach-hime kjúšucu daisakusen!
1985 Nindža Hattori-kun plus Perman: Nindža kaidžú Džippó tai Miracle tamago
1984 Bókenšatači: Ganba to nanbiki no nakama
Nindža Hattori-kun Plus Perman: Čónórjoku Wars
1983 Amefurikozó
Nindža Hattori-kun: Ninnin furusato daisakusen no maki
Time Slip ičimannen Prime Rose (TV film)
1982 Nindža Hattori-kun: Ninnin ninpó enikki no maki
Šin dokondžó gaeru: Dokondžó jumemakura
1981 Příhody malého jednorožce
1980 Makoto-čan
1978 Pink Lady monogatari: Eikó no tenšitači
1968 Taijó no ódži: Horus no daibóken
Wanpaku tanteidan
1965 Gulliver no učú rjokó
1963 Wan wan čúšingura
Wanwan čúšingura
1962 Otogi no sekai rjokó

TV seriály

2018 Gangan Ganko-čan (TV seriál)
2016 Gangan Ganko-čan (TV seriál)
2014 Happiness Charge Precure! (TV seriál)
2008 Bónen no Xamdó (TV seriál)
2007 Deltora Quest (TV seriál)
Kaze no šódžo Emily (TV seriál)
2003 Cinderella Boy (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
1999 Gokudó-kun man'júki (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ganbarist! Šun (TV seriál)
1995 Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál)
1992 Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
1989 Parasol Henbé (TV seriál)
Činpui (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
1985 Obake no Q-Taró (TV seriál)
1982 Game Center Araši (TV seriál)
Taijó no ko Esteban (TV seriál)
1981 Nindža Hattori-kun (TV seriál)
Šin Dokondžó Gaeru (TV seriál)
1980 Ašita no Joe 2 (TV seriál)
1979 Akage no Anne (TV seriál)
1977 Čódendži machine Voltes V (TV seriál)
1976 Jókaiden: Nekome kozó (TV seriál)
Little Lulu to čiččai nakama (TV seriál)
1975 Arabian Nights: Sindbad no bóken (TV seriál)
Ganba no bóken (TV seriál)
1974 Šin minašigo Hutch (TV seriál)
1973 Doraemon (TV seriál)
Jungle Kurobé (TV seriál)
Wansa-kun (TV seriál)
1972 Múmin (TV seriál)
1971 Šin Obake no Q-Taró (TV seriál)
1969 Himicu no Akko-čan (TV seriál)
Múmin (TV seriál)
Ninpú Kamui gaiden (TV seriál)
1968 Jújake bančó (TV seriál)
Sabu to Iči torimono hikae (TV seriál)
1967 Dekirukana (TV seriál)
Mach Go Go Go (TV seriál)
1965 Obake no Q-Taró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky