foto

Viktor Cekalo

  • nar. 7.5.1956 (63 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Moskovskije tajny. Opasnyj pěrepljot (TV film)
2012 Polnyj kontakt
2009 Veselčaki
2008 Glupaja zvezda (TV film)
2007 Ja sčitaju: raz, dva, tri, četyre, pjať... (TV film)
2004 Soročinskaja jarmarka
2002 Zoluška (TV film)
2001 Večera na chutore bliz Dikaňki (TV film)

TV seriály

2019 Volšebnik (TV seriál)
2018 Chor (TV seriál)
Kop (TV seriál)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky