foto

Viktor Mjutnikov

  • nar. 4.4.1959 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Konvert
2016 Děd Moroz. Bitva Magov
2015 Ochrana
2010 Eine Stunde Aufenthalt

TV seriály

2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
2016 Opekun (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Pervaja skripka (S03E25)
2014 Dom spjaščich krasavic (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Sekta (S04E07)
2013 Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Seti (S01E08)
Novogodnij pěrepoloch (TV seriál)
Poka cvěťot paporotnik (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Sosed (S02E13)
Šerif (TV seriál)
Staryj Novyj god (S02E01)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Prijomnyje roditěli (S04E04)
2011 Karamel (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Nagrady dlja gerojev (S02E13)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Stavka (S05E02)
Čas Volkova (TV seriál)
Mumija (S05E10)
Advokat (TV seriál)
Nastojaščaja cena (S08E14)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
A byl li malčik? (E12)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Advokat (TV seriál)
Kuklovod (S08E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky