foto

Jekatěrina Astachova

  • nar. 24.4.1986 (33 let)
    Zheleznodorozhnyy, Moskovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Muzyka mojej duši (TV film)
2017 Privet ot aista (TV film)
2011 Balada o bombardérovi

TV seriály

2013 Ptica v kletke (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
2012 Vsegda govori "vsegda" 8 (TV seriál)
2011 Vsegda govori "vsegda" 7 (TV seriál)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Kak ja vstretil vašu mamu (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 6 (TV seriál)
2009 Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Bez sroka davnosti (S02E12)
Slučaj na turbaze (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace