foto

Chanel Celaya

  • nar. 12.12.1991 (26 let)
    La Jolla, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na férovku, pane učiteli
2016 The Caretaker
2015 Superfast
2014 Unstrung (TV film)
2012 21 Jump street

TV seriály

2018 Párty (TV seriál)
Finale (E10)
The Darkness (E09)
Tarot Cards (E08)
další epizody (10)
2012 Joudové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace