foto

Zsuzsa Málnai

  • nar. 24.9.1953 (66 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Smyčka
1998 Zimmer Feri
1979 A nagyenyedi két fűzfa (TV film)
1977 Császárlátogatás (TV film)
1976 A kenguru

TV seriály

2018 Sladký život (TV seriál)
Semmi sem számít, csak az, hogy ki vagy (S03E01)
2013 Hacktion (TV seriál)
Angéla (S04E07)
2011 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szerelem gyöngyei (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky