foto

Márta Martin

  • nar. 24.11.1947 (71 let)
    Hárságy, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Minden vonal
Pappa pia
Take away
2015 Félvilág
2010 Apacsok (TV film)
2006 A hét nyolcadik napja
2005 Nic víc než sex
2004 A miskolci boniésklájd
2000 Meseautó
1996 Sztracsatella
1995 Családi nyár (TV film)
1992 ...annak szíve álmot terem
1991 Az utolsó nyáron
Félálom
Hamis a baba
1989 Oktogon (TV film)
Randevú Budapesten
1988 Hétpróbások (TV film)
1986 Kaméliás hölgy (TV film)
1985 Városbújócska
1975 A tanévzáró
1972 Állványokon (TV film)

TV seriály

2019 Drága örökösök (TV seriál)
A végrendelet (S01E01)
A Tanár (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2018 Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2017 Válótársak (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2013 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
další epizody (6)
2011 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (4)
2002 Linda (TV seriál)
A pokoli játszma (S04E04)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Az egyszer-volt gyilkosságok (E06)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Álca nélkül (E07)

Dokumentární

2001 A nagyúr - gróf Bánffy Miklós

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace