foto

Csaba Jakab

  • nar. 1.9.1953 (66 let)
    Csorna, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A merénylet (TV film)
2017 A tökéletes gyilkos
2010 Odsun
2004 Montecarlo!
Állítsátok meg Terézanyut!
1995 Ébredés
1990 Kéz kezet mos (TV film)
1989 A kis cukrászda (TV film)
Margarétás dal (TV film)
Randevú Budapesten
1988 Fűszer és csemege (TV film)
Soha, sehol, senkinek!
1987 A megoldás (TV film)
1984 Caligula helytartója (TV film)
Hamlet, dán királyfi (TV film)
1983 Hatásvadászok

TV seriály

2015 Szérum (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
X-company (TV seriál)
Chaos (S01E04)
2012 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
2011 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
1994 Kisváros (TV seriál)
Hajtóvadászat (E16)
Készültség (E15)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Borcsata (E04)
1989 Linda (TV seriál)
Erotic show (S03E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace