foto

Csaba Jakab

  • nar. 1.9.1953 (67 let)
    Csorna, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A merénylet (TV film)
2017 A tökéletes gyilkos
2010 Odsun
2009 Bunkerember
2004 Montecarlo!
Állítsátok meg Terézanyut!
2001 A szivárvány harcosa (TV film)
1995 Ébredés
1990 Kéz kezet mos (TV film)
1989 A kis cukrászda (TV film)
Iskolakerülők
Margarétás dal (TV film)
Randevú Budapesten (TV film)
1988 Fűszer és csemege (TV film)
Soha, sehol, senkinek!
1987 A megoldás (TV film)
1984 Caligula helytartója (TV film)
Hamlet, dán királyfi (TV film)
1983 Hatásvadászok

TV seriály

2015 Szérum (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
X-company (TV seriál)
Chaos (S01E04)
2012 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
2011 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Pilíře Země (TV seriál)
Andělské dílo (E08)
Nové začátky (E07)
Čarodějnictví (E06)
další epizody (6)
2010 Pilíře Země (TV seriál)
Stavební mistr (E02)
Anarchie (E01)
1994 Kisváros (TV seriál)
Hajtóvadászat (E16)
Készültség (E15)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Borcsata (E04)
1989 Linda (TV seriál)
Erotic show (S03E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky