foto

Saif Ali Khan

  • nar. 16.8.1970 (50 let)
    Nové Dillí, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bunty Aur Babli 2
Dil Bechara
Jawaani Jaaneman
Tanhaji: The Unsung Warrior
2019 Laal Kaptaan
2018 Baazaar
Kaalakaandi
2017 Chef
Rangoon
2015 Dolly Ki Doli
Phantom
2014 Happy Ending
Humshakals
2013 Bombay Talkies
Bullett Raja
Go Goa Gone
Race 2
2012 Agent Vinod
Koktejl
2011 Aarakshan
2009 Kurbaan
Láska dneska
2008 Roadside Romeo
Tashan
Thoda Pyaar Thoda Magic
Závod
2007 Eklavya
Nehlle Pe Dehlla
Om Shanti Om
Ta Ra Rum Pum
2006 Omkara
2005 Being Cyrus
Parineeta
Salaam Namaste
2004 Ek Hasina Thi
Já a ty
2003 Darna Mana Hai
LOC: Kargil
Zítřek už možná nepřijde
2002 Na Tum Jaano Na Hum
2001 Love Ke Liye Kuchh Bhi Karega
Mé srdce touží
Rehnaa Hai Terre Dil Mein
2000 Kya Kehna
Sanam Teri Kasam
1999 Aarzoo
Biwi No. 1
Hum Saath-Saath Hain: We Stand United
Kachche Dhaage
Yeh Hai Mumbai Meri Jaan
1998 Humse Badhkar Kaun: The Entertainer
Keemat: They Are Back
1997 Hameshaa
Udaan
1996 Bambai Ka Babu
Dil Tera Diwana
Ek Tha Raja
Tu Chor Main Sipahi
1995 Imtihaan
Surakshaa
1994 Aao Pyaar Karen
Main Khiladi Tu Anari
Yaar Gaddar
Yeh Dillagi
1993 Aashik Aawara
Boy Friend
Pehchaan
Pehla Nasha
1992 Parampara

TV seriály

2019 Posvátné hry (TV seriál)
Radcliffe (S02E08)
Torino (S02E07)
Azrael (S02E06)
další epizody (6)
2018 Posvátné hry (TV seriál)
Yayati (S01E08)
Rudra (S01E07)
Pretakalpa (S01E06)
další epizody (8)
1998 C.I.D. (TV seriál)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2004 Koffee with Karan (TV pořad)
2002 Jeena Isi Ka Naam Hai (TV pořad)
2000 Kaun Banega Crorepati? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce