foto

Loudon Wainwright III

  • nar. 5.9.1946 (73 let)
    Chapel Hill, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 We Were an Island
2017 We Only Know So Much
2016 No Pay, Nudity
2015 Pravdivý příběh
2012 Pleased to Meet Me
Sleepwalk with Me
2011 Certainty
2009 G-FORCE
2007 Zbouchnutá
2006 Nominace na Oscara
2005 40 let panic
Elizabethtown
2004 Letec
2003 Velká ryba
2000 28 dní
1989 Dýka
1985 Kdo s koho

TV seriály

2018 Mozaika (TV seriál)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Špatný kód (S02E02)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Sister City (S02E05)
Pilot (S01E01)
2002 Ally McBealová (TV seriál)
Láska je všudypřítomná (2. část) (S05E17)
Láska je všudypřítomná (1. část) (S05E16)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1978 America 2-Night (TV seriál)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Big Mac (S03E21)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Nad sestru není (S03E10)
Duhový most (S03E02)

Dokumentární

2018 Loudon Wainwright III: Jaký otec, takový syn (koncert)
2011 Rufus Wainwright: Prima Donna
2003 Richard Thompson: Solitary Life (TV film)
2002 Broadway's Best (TV film)
1975 Austin City Limits (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1979 T.V. Show, The (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky