foto

Gerhard Karzel

  • nar. 27.9.1955 (65 let)
    korutany, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Das Ende und die Zeit
1988 Doktor Ignác Semmelweis (TV film)
1987 Pehavý Max a strašidlá

TV seriály

2017 Dr. Klein (TV seriál)
Im freien Fall (S04E01)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Le Gorille (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Seven Eleven (S01E236)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Mozart und Meisel (TV seriál)
Teta (TV seriál)
Svatba (E07)
Automobil (E06)
Lev salónů (E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky