foto

Dominic Coleman

  • nar. 29.1.1970 (50 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Devil Went Down to Islington
Yesterday
2017 The Current War
2016 Dítě Bridget Jonesové
2015 The Bad Education Movie
2014 Paddington
2013 Magoři
2011 Rosamunde Pilcherová: Zmatená láska (TV film)
2008 Vyhazovači
2007 Ladies and Gentlemen (TV film)
Special People
Stuart: Život pozpátku (TV film)
2006 Země slepých
2004 Sex Lives of the Potato Men
2002 Dead Gorgeous (TV film)
2001 Beginner's Luck
Cyclops (TV film)
Pařba

TV seriály

2019 The Mind of Herbert Clunkerdunk (TV seriál)
Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
The Play's the Thing (S02E02)
2018 Humans (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2017 Porridge (TV seriál)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2016 Zpupný krákal (TV seriál)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
Epizoda 5 (S06E05)
další epizody (5)
2015 Capital (TV seriál)
Episode 3 (E03)
The Delivery Man (TV seriál)
The Job Lot (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Doktor Martin (TV seriál)
Zachraň mě (S07E01)
2014 Hank Zipzer (TV seriál)
Suspects (TV seriál)
The Driver (TV seriál)
2013 Crackanory (TV seriál)
Heading Out (TV seriál)
Up the Women (TV seriál)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
Starlings (TV seriál)
White Heat (TV seriál)
2011 The Bleak Old Shop of Stuff (TV seriál)
Trollied (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Crush (S05E03)
2010 Moje rodina (TV seriál)
V lapáku (S10E06)
2009 Big Top (TV seriál)
Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (TV seriál)
Miranda (TV seriál)
Psychoville (TV seriál)
2008 Hotel Trubble (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Sleeper (S02E02)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
Thieves Like Us (TV seriál)
2006 Pulling (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Řím (TV seriál)
Slavnost (S01E10)
2004 Life Begins (TV seriál)
Show Catherine Tateové (TV seriál)
Stupid (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Keen Eddie (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
Heartburn Hotel (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hands Solo

Host

TV pořady

2020 Miranda: My Such Fun Celebration (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky