foto

Dominic Coleman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Devil Went Down to Islington
2016 Dítě Bridget Jonesové
2015 The Bad Education Movie
2014 Paddington
2013 Magoři
2011 Rosamunde Pilcherová: Zmatená láska (TV film)
2008 Vyhazovači
2007 Ladies and Gentlemen (TV film)
Special People
Stuart: Život pozpátku (TV film)
2006 Země slepých
2004 Sex Lives of the Potato Men
2002 Dead Gorgeous (TV film)
2001 Beginner's Luck
Cyclops (TV film)
Pařba

TV seriály

2016 Upstart Crow (TV seriál)
2015 Capital (TV seriál)
The Delivery Man (TV seriál)
2014 Hank Zipzer (TV seriál)
Suspects (TV seriál)
The Driver (TV seriál)
2013 Crackanory (TV seriál)
Heading Out (TV seriál)
The Job Lot (TV seriál)
Up the Women (TV seriál)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
Starlings (TV seriál)
White Heat (TV seriál)
2011 Epizody (TV seriál)
The Bleak Old Shop of Stuff (TV seriál)
Trollied (TV seriál)
2009 Big Top (TV seriál)
Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Miranda (TV seriál)
Psychoville (TV seriál)
2008 Hotel Trubble (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Sleeper (S02E02)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
Thieves Like Us (TV seriál)
2006 Pulling (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Slavnost (S01E10)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Life Begins (TV seriál)
Show Catherine Tateové (TV seriál)
Stupid (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
Keen Eddie (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
Heartburn Hotel (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hands Solo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace