foto

Soma Gerő

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vizsgálat (studentský film)
2014 Megdönteni Hajnal Tímeát

TV seriály

2018 Génius (TV seriál)
Kapitola šestá (S02E06)
2017 X-company (TV seriál)
The Hunt (S03E07)
2013 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace