foto

Naoki Makišima

  • nar. 23.8.1962 (57 let)
    Ibaraki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Black Rock Shooter
2004 Meitantei Conan: Gin'joku no Magician
2002 Sentó jósei Jukikaze
2000 Umi no Aurora
1999 Me gumi no Daigo: Kadžiba no baka jaró
1998 Spriggan
1997 Slayers Great
1995 Memories
1994 Dirty Pair Flash
1993 Boku no čikjú o mamotte
1992 Sekai no hikari: Šinran šónin
1991 Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
1990 Dirty Pair: Bórjaku no 005 bin
1989 Joroiden Samurai Troopers: Kikótei densecu
Venus Senki
1988 Ginga eijú densecu
1987 Dead Heat
Dirty Pair
Dirty Pair the Movie
Dirty Pair: Lovely Angels jori ai o komete
1986 Arion
1985 WWWA Dirty Pair no Óšóbu: Nolandia no nazo

TV seriály

2016 Mob Psycho 100 (TV seriál)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
2013 Jondemasu jo, Azazel-san. Z (TV seriál)
2007 Clannad (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Rocket Girls (TV seriál)
2006 Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
2005 Petopeto-san (TV seriál)
Rozen Maiden: Träumend (TV seriál)
Speed Grapher (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Bókjaku no senricu (TV seriál)
Rozen Maiden (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
2003 Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
Last Exile (TV seriál)
2002 Azumanga daió: The Animation (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Pita Ten (TV seriál)
2001 Groove Adventure Rave (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Popolocrois monogatari (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1995 Džúsenši Gulkeeva (TV seriál)
Ike! Inačú takkjúu (TV seriál)
1994 Blue Seed (TV seriál)
Júša keisacu J-Decker (TV seriál)
1993 Júša tokkjú Might Gaine (TV seriál)
Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1992 Densecu no júša Da Garn (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
1991 Taijó no júša Fighbird (TV seriál)
1990 Júša Exkaiser (TV seriál)
1988 Curupika Hagemaru-kun (TV seriál)
1986 Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)
1985 Dirty Pair (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace