foto

Borcsa Erdős

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Captain Flame

TV seriály

2017 Munkaügyek (TV seriál)
A hospitens (S06E15)
2016 Munkaügyek (TV seriál)
Jelzálog (S06E11)
2013 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2012 Hacktion (TV seriál)
Ember tervez (S02E02)
Napkitörés (S02E01)
2002 Linda (TV seriál)
A pokoli játszma (S04E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace