foto

Ilona Sárközi-Nagy

  • nar. 9.10.1982 (38 let)
    Mór, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Farkasok
2018 Kényszerpihenő (studentský film)
2017 Hetedik alabárdos
2015 Moje matka a další cvoci v rodině
2014 Bílý Bůh
Parafrázis (studentský film)
Parkoviště
2013 Boží šichta
Szabadság különjárat (TV film)
2011 Poslední rapsodie (TV film)
Világjobbítók (TV film)
2010 Szinglik éjszakája
2009 Májusi zápor (TV film)
2006 Férfiakt
2000 Egyszer élünk
Film...

TV seriály

2021 Doktor Balaton (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
Episode 16 (E16)
další epizody (12)
2020 Doktor Balaton (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2019 200 első randi (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2018 200 első randi (TV seriál)
Gyémánt Mikrofon (S01E15)
Éjféli Cowboy (S01E14)
Veszélyes hazugságok (S01E13)
další epizody (15)
A tanár (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2016 Munkaügyek (TV seriál)
Válóper (S06E12)
Jelzálog (S06E11)
A terhesség (S06E10)
2013 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 5 (S02E05)
2003 A négyes pálya (TV seriál)

Divadelní záznam

2019 Három nővér (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2012 Lakástalkshow (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky