foto

Alexandr Věremjuk

  • nar. 18.1.1967 (51 let)
    Záporoží, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bars i Ljalka (TV film)
Zaljotčiki
2011 Poceluj skvoz stěnu
2008 Platon

TV seriály

2016 Něvaljaška (TV seriál)
Opekun (TV seriál)
2015 Kryša mira (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
2014 Anželika (TV seriál)
Jekatěrina (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
2013 Propavšie bez věsti (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
2012 Karpov (TV seriál)
Ubiť Drozda (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Otcy i děti (S03E24)
Pautina (TV seriál)
Bojec (S05E04)
2009 Barvicha (TV seriál)
Bratany (TV seriál)
2008 Univer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace