foto

Stephen Davies

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Star Portal
1996 Ladykiller
1995 Dillinger and Capone
Lovci lidí
1994 Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti (TV film)
1993 Nebezpečný vetřelec
1992 Hněv a čest
Spiknutí
1990 Corporate Affairs
1989 Free Frenchman, The
Lords of the Deep
1988 The Nest
1987 Desperado (TV film)
Hanojský Hilton
1986 Whoopee Boys, The
1985 Dlouhé horké léto (TV film)
1984 Na ostří nože
1980 Boy Who Drank Too Much, The (TV film)
Dlouhý Velký pátek
Tlukot srdce
1977 The Hostage Heart (TV film)
1975 Detaily

TV seriály

2002 Alias (TV seriál)
Protilék (S02E07)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Temná stránka (S03E18)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Hippokratova přísaha (S04E03)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1993 South of Sunset (TV seriál)
1991 Antagonists, The (TV seriál)
1989 Nasty Boys (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Hollywood Beat (TV seriál)
1984 Master of the Game (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Runaways (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace