foto

Brian Gattas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Záhada Silver Lake
2017 Crunchinox
2013 Bling Ring: Jako VIPky
Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna
Paragon School for Girls
Věř mi
2010 Odnikud někam
2009 Rex (TV film)
2008 Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
More Things Change..., The (TV film)
2007 Láska časem prokletá
Výbor ťuťu ňuňu cecíků
2006 Rebelka
2005 Šťastná třináctka
2004 Mrtví k snídani
Příběh Charlieho andílků (TV film)
Surviving Eden
2002 High Voltage
2001 Bubliňák
2000 Sunset Strip
1999 Delivered
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
Verses
Ďábelská hra
1998 Jidášův polibek
1997 Coyote

TV seriály

2017 Bobovy burgery (TV seriál)
Brunchsquatch (S08E01)
2016 Předstírání (TV seriál)
Jagged Little Heart (S03E04)
Mistresses (TV seriál)
Back to the Start (S04E12)
Fight or Flight (S04E11)
Confrontations (S04E10)
další epizody (9)
2015 Aquarius (TV seriál)
2014 Hledání (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
2012 Kancl (TV seriál)
Trivia (S08E11)
2010 Svetlana (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Kath & Kim (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Dobrá rada nad zlato (S02E15)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Crunchinox

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace