foto

Brian Gattas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Záhada Silver Lake
2017 Crunchinox
2013 Bling Ring: Jako VIPky
Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna
Paragon School for Girls
Věř mi
2010 Odnikud někam
2009 Rex (TV film)
2008 Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
The More Things Change... (TV film)
2007 Láska časem prokletá
Výbor ťuťu ňuňu cecíků
2006 Rebelka
2005 Šťastná třináctka
2004 Mrtví k snídani
Příběh Charlieho andílků (TV film)
Surviving Eden
2002 High Voltage
2001 Bubliňák
2000 Sunset Strip
1999 Delivered
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
Verses
Ďábelská hra
1998 Jidášův polibek
1997 Coyote

TV seriály

2017 Bobovy burgery (TV seriál)
Brunchsquatch (S08E01)
2016 Předstírání (TV seriál)
Jagged Little Heart (S03E04)
Mistresses (TV seriál)
Back to the Start (S04E12)
Fight or Flight (S04E11)
Confrontations (S04E10)
další epizody (9)
2015 Aquarius (TV seriál)
Hledání (TV seriál)
Looking for the Promised Land (S02E01)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
2012 Zpátky do školy (TV seriál)
Městské manželství a sendvičové umění (S03E11)
Kancl (TV seriál)
Trivia (S08E11)
2010 Svetlana (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Kath & Kim (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Whistler's Mother (S01E20)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Dobrá rada nad zlato (S02E15)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Zemřít krásná (S02E18)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Crunchinox

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky