foto

Takahiro Mizušima

  • nar. 14.6.1976 (43 let)
    Fudžisawa, Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ao oni: The Animation
2014 Ane Log: Mojako né-san no tomaranai Monologue
Inazuma Eleven: Čó džigen dream match
2013 Aura
Kuro to kin no akanai kagi.
Namiučigiwa no Muromi-san: Pangea čótairiku no Muromi-san
2012 Code Geass: Hangjaku no Lelouch - Nunnally in Wonderland
Gekidžóban Inazuma Eleven GO vs Danball senki W
2011 Busó čúgakusei: Basket Army (TV film)
Chocolat no mahó
Haramasete Seirjú-kun!
2010 Beelzebub: Hirotta akačan wa daimaó!?
Gekidžóban Inazuma Eleven: Saikjó gundan Ogre šúrai
Koe de ošigoto! The Animation
Šin-men (TV film)
2009 Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Lagann-hen
Hačigacu no Symphony: Šibuja 2002-2003
Zan Sajonara zecubó sensei: Bangaiči
2008 Gekidžóban Major: Júdžó no Winning Shot
Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Gurren-hen
Goku Sajonara zecubó sensei
Harukoi otome
Seto no hanajome
2007 Sentakuja Šin-čan
2006 Djogrammaton
2005 Né, čanto šijó jo!
2004 Netrun-mon The Movie 1: Net no sumi de Blog to sakebu
Tenbacu Angel Rabbie
Šino-sensei no júwaku džugjó
2003 Private Emotion

TV seriály

2018 Inazuma Eleven: Orion no kokuin (TV seriál)
2016 Ao no kanata no Four Rhythm (TV seriál)
Ao oni: The Animation (TV seriál)
Boku dake ga inai mači (TV seriál)
Digimon Universe: Appli Monsters (TV seriál)
Haručika: Haruta to Čika wa seišun suru (TV seriál)
Soul Buster: Šósei ran (TV seriál)
Wataši ga motete dó sunda (TV seriál)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
Binan kókó čikjú bóei bu Love! (TV seriál)
Charlotte (TV seriál)
Dog Days'' (TV seriál)
Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
Saenai Heroine no sodatekata (TV seriál)
2014 Akacuki no Jona (TV seriál)
Džinsei sódan TV Animation: Džinsei (TV seriál)
Gin no sadži (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Persona 4: The Golden Animation (TV seriál)
Terra Formars (TV seriál)
2013 Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Gin no sadži (TV seriál)
Love Lab (TV seriál)
Namiučigiwa no Muromi-san (TV seriál)
White Album 2 (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Busó šinki (TV seriál)
Dog Days' (TV seriál)
Hagure júša no Aesthetica (TV seriál)
Hidamari Sketch x Honeycomb (TV seriál)
Inu x Boku SS (TV seriál)
Koi to senkjo to Chocolate (TV seriál)
Kokoro Connect (TV seriál)
Kono naka ni hitori, imóto ga iru! (TV seriál)
Little Busters! (TV seriál)
Nazo no kanojo X (TV seriál)
Psycho-Pass (TV seriál)
2011 Beelzebub (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Denpa onna to seišun otoko (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
Guilty Crown (TV seriál)
High Score (TV seriál)
Inazuma Eleven GO (TV seriál)
Maširoiro Symphony (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makjó (TV seriál)
Persona 4 The Animation (TV seriál)
Usagi Drop (TV seriál)
2010 Angel Beats! (TV seriál)
Giant Killing (TV seriál)
Hidamari Sketch x Hošimiccu (TV seriál)
SD Gundam sangokuden: Brave Battle Warriors (TV seriál)
Seikimacu Occult gakuin (TV seriál)
2009 Hetalia: Axis Powers (TV seriál)
Major (2009) (TV seriál)
Miracle Train: Óedo-sen e jókoso (TV seriál)
Ontama! (TV seriál)
Zan Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2008 Aria the Origination (TV seriál)
Hidamari Sketch × 365 (TV seriál)
Inazuma Eleven (TV seriál)
Noramimi (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
Wagaja no Oinari-sama (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
Zoku Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2007 Ikkitósen: Dragon Destiny (TV seriál)
KimiKiss pure rouge (TV seriál)
Romeo × Juliet (TV seriál)
Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
Seto no hanajome (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
2006 Bartender (TV seriál)
Code Geass: Hangjaku no Lelouch (TV seriál)
Džošikósei (TV seriál)
Gakuen Heaven (TV seriál)
Tokyo Tribe 2 (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Magical Canan (TV seriál)
2004 Kono minikuku mo ucukušii sekai (TV seriál)
Monkey Turn (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
2003 Crush Gear Nitro (TV seriál)
D.N. Angel (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
PopoloCrois (TV seriál)
Scrapped Princess (TV seriál)
Učú no Stellvia (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
2002 Asagiri no Miko (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace