foto

Robert W. Laing

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2000 Krvavá volba
1992 Salt on Our Skin
1989 Nekonečný příběh 2
1986 Byli jednou dva (TV film)
1985 Doktor a ďáblové
1983 Cesta do Číny
1980 Night Games
1978 The Boys in Company C
1976 Escape from the Dark

TV seriály

1988 Panský dům (TV seriál)
1986 Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1984 Ellis Island (TV seriál)
Vzdálené vrcholky hor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky