foto

S. Lee Pogostin

  • nar. 8.3.1926
    Jersey City, New Jersey, USA
  • zem. 7.3.2014 (87 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Cesta do Číny
1975 UFO Incident, The (TV film)
1974 Zlaté jehly
1973 Nightmare Honeymoon
1969 Hard Contract
1965 Synanon
1962 Focus (TV film)
Okamžik rozhodnutí
1959 The Moon and Sixpence (TV film)

TV seriály

1964 Slattery's People (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Robert Herridge Theater (TV seriál)
1959 Sunday Showcase (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1955 Stage 7 (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
1953 Playbill (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1969 Hard Contract

TV seriály

1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky