foto

Eric Jenkins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1997 Star Portal
1996 Atentát (TV film)
Pistol Pete (TV film)
1991 Murder in High Places (TV film)
1986 Whoopee Boys, The
1985 Bitva o planetu Endor (TV film)
1982 Pandemonium
Zlaté časy na Ridgemont High
1981 Lady Street Fighter
1980 Mutace
Tlukot srdce

TV seriály

2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Světla, kamera, vražda (S02E13)
Něco na té Miře je (S02E11)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Lovci odměn (S02E09)
Maso je vražda, ale vražda je taky vražda (S02E06)
Dinosauří případ (S02E02)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)

Dokumentární

1997 Raising the Ashes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace