foto

Gregory Thomas Garcia

  • nar. 4.4.1970 (49 let)
    Arlington County, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Super Clyde (TV film)

TV seriály

2017 The Guest Book (TV seriál)
Story Ten (S01E10)
Story Nine (S01E09)
Story Eight (S01E08)
další epizody (10)
2013 Millerovi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Den matek (S03E22)
2012 Vychovávat Hope (TV seriál)
Poslední Vánoce (S03E10)
Odvést babču z domu, část první (S03E02)
Vhodná a nevhodná žádost o ruku (S03E01)
další epizody (4)
2011 Vychovávat Hope (TV seriál)
Jak to všechno začalo (S01E22)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
Řekněte „sýr“ (S01E04)
Mrtvý zub (S01E02)
Pilot (S01E01)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hledá se táta (S04E27)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část druhá (S04E26)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část první (S04E25)
další epizody (14)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sirotek Earl (S04E13)
Zásadní význam četby (S04E12)
Tornádo (S04E11)
další epizody (23)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Na svobodu cesta dlouhá (S03E12)
Hoř, ohníčku, hoř (S03E11)
Buchta v troubě (S03E10)
další epizody (24)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část druhá (S02E11)
Výprava do Mexika, část první (S02E10)
Dal jsem se na hazard (S02E09)
další epizody (24)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vánoce, lži a tajemství (S01E10)
Earlův otec kandiduje na starostu (S01E09)
Joy se vdává (S01E08)
další epizody (10)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
1997 Built to Last (TV seriál)
1994 On Our Own (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 The Guest Book (TV seriál)
Finding Reality (S02E01)
2017 The Guest Book (TV seriál)
Story Ten (S01E10)
Story Nine (S01E09)
2012 Vychovávat Hope (TV seriál)
Poslední Vánoce (S03E10)
Vhodná a nevhodná žádost o ruku (S03E01)
Pohled zblízka (S02E21)
2011 Vychovávat Hope (TV seriál)
Jak to všechno začalo (S01E22)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
Veselý Halloween (S01E05)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část druhá (S04E26)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část první (S04E25)
Randyho první láska (S04E22)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Nevěra bolí (S04E02)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Faktor Frank (S03E04)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
První ze seznamu (S01E24)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 The Guest Book (TV seriál)
Someplace Other Than Here (S02E10)
Everybody Loves Clark (S02E09)
Let Me Put You on a Brief Hold (S02E08)
další epizody (10)
2017 The Guest Book (TV seriál)
Story Ten (S01E10)
Story Nine (S01E09)
Story Eight (S01E08)
další epizody (10)
2015 Millerovi (TV seriál)
Hero (S02E11)
Louise Louise (S02E10)
Highway to the Manger Zone (S02E09)
další epizody (5)
2014 Millerovi (TV seriál)
Papa Was a Rolling Bone (S02E06)
Con-Troversy (S02E05)
You Are the Wind Beneath My Wings, Man (S02E04)
další epizody (19)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Svatební tanec (S04E22)
Jak jsem našel svoji vášeň (S04E21)
Nejlepší přítel člověka (S04E20)
další epizody (12)
2013 Millerovi (TV seriál)
Carol's Parents Are Coming to Town (S01E10)
You're in Trouble (S01E09)
Internet Dating (S01E08)
další epizody (10)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Včelí příběh (S04E10)
Chance, který ukradl Vánoce (S04E09)
Funkční dysfunkce (S04E08)
další epizody (22)
2012 Vychovávat Hope (TV seriál)
Poslední Vánoce (S03E10)
Úchylná veverka (S03E09)
Dobročinný pochod (S03E08)
další epizody (22)
2011 Vychovávat Hope (TV seriál)
Život bez Hope (S02E10)
Násilník (S02E09)
Chlapogurt (S02E08)
další epizody (21)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
Příběh hraček (S01E11)
Kývání (S01E10)
Díkůvzdání (S01E09)
další epizody (11)
2006 Ano, drahoušku (TV seriál)
Should I Bring a Jacket? (S06E15)
The Limo (S06E14)
The Guinness World Record (S06E13)
další epizody (5)
2005 Ano, drahoušku (TV seriál)
Jimmy Sponsors a Vacation (S06E10)
Marital Aid (S06E09)
Jimmy the Teacher (S06E08)
další epizody (21)
2004 Ano, drahoušku (TV seriál)
Living with Mr. Savitsky (S04E24)
Shirley Cooks with Love (S04E23)
Couples Therapy (S04E22)
další epizody (13)
2003 Ano, drahoušku (TV seriál)
Pimpin' Ain't Easy (S04E11)
A Bunch of Ice Holes (S04E10)
Jimmy and Chuck (S04E09)
další epizody (24)
2002 Ano, drahoušku (TV seriál)
Home Is Where the Heart Isn't (S03E11)
We're Having a Baby (S03E10)
Jimmy Saves the Day (S03E09)
další epizody (24)
2001 Ano, drahoušku (TV seriál)
A Complicated Plot (S02E11)
Are We There Yet? (S02E10)
Guess Who's Not Coming to Dinner (S02E09)
další epizody (24)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
All I Want for Christmas Is My Dead Uncle's Cash (S01E11)
Talk Time (S01E10)
Arm-prins (S01E09)
další epizody (11)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

1998 Getting Personal (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2000 Kdo přežije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace