foto

Viktória Lévay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Ötvenéves találkozó (TV film)
1999 Kalózok
1998 Ámbár tanár úr

TV seriály

2019 A mi kis falunk (TV seriál)
A tabletta (S03E07)
2018 A mi kis falunk (TV seriál)
A lőgyakorlat (S03E03)
Az esküvő (S02E08)
PINT (S02E07)
další epizody (6)
2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A riválisok (S01E08)
A pókernap (S01E07)
A körforgalom (S01E06)
další epizody (8)

Host

TV pořady

2006 Szeszélyes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky