foto

Jasuhiro Fudžiwara

  • nar. 3.3.1972 (47 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kite Liberator
Zettai šógeki ~Platonic Heart~
2007 Ikoku Irokoi Romantan
Kimi ga nozomu eien: Next Season
2005 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex – The Laughing Man

TV seriály

2014 Inari, konkon, koi iroha. (TV seriál)
Wizard Barristers: Benmaši Cecil (TV seriál)
2011 Gjakkjó burai Kaidži: Hakairoku hen (TV seriál)
2009 Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
White Album (TV seriál)
2008 Himicu: The Revelation (TV seriál)
Ókami to kóšinrjó (TV seriál)
2007 Claymore (TV seriál)
MapleStory (TV seriál)
Šigurui (TV seriál)
2006 Gakuen Heaven (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
2005 Gallery Fake (TV seriál)
2004 Bókjaku no senricu (TV seriál)
2003 Avenger (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Gungrave (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
Mezzo DSA (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
Scrapped Princess (TV seriál)
2002 Bakuten Shoot Beyblade 2002 (TV seriál)
Dragon Drive (TV seriál)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Haibane renmei (TV seriál)
Hanada šónenši (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Princess Tutu (TV seriál)
UFO Princess Valkyrie (TV seriál)
2001 X (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace