foto

Ken Takeuči

  • nar. 20.2.1978 (41 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Taimanin Jukikaze
2010 Otome čibaku júgi: Kucudžoku baigaeši ADV
2008 Kiss x Sis
2005 Glass no usagi
2004 Green Green Thirteen Erolutions
2002 Jume kakeru kógen: Kijosato no čiči Paul Rusch

TV seriály

2016 Sakamoto desu ga? (TV seriál)
2015 Moje love story! (TV seriál)
2014 Haikjú!! (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Wizard Barristers: Benmaši Cecil (TV seriál)
2013 Brothers Conflict (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Kuromadžo-san ga tóru!! (TV seriál)
2010 Hetalia: World Series (TV seriál)
Kiss x Sis (TV seriál)
2009 Hetalia: Axis Powers (TV seriál)
Major (2009) (TV seriál)
2007 Saint Beast: Kóin džodžiši tenši tan (TV seriál)
2006 Kiba (TV seriál)
2005 Black Cat (TV seriál)
Ičigo 100% (TV seriál)
Loveless (TV seriál)
2004 Elfen Lied (TV seriál)
Gakuen Alice (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Sensei no odžikan: Doki doki school hours (TV seriál)
Tendžó tenge (TV seriál)
To Heart: Remember My Memories (TV seriál)
2003 D.C.: Da Capo (TV seriál)
Dear Boys (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Green Green (TV seriál)
Matantei Loki Ragnarok (TV seriál)
2002 Haibane renmei (TV seriál)
Onegai Teacher (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace