foto

Čihiro Suzuki

  • nar. 17.2.1977 (41 let)
    Yamagata, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eiga High Speed!: Free! Starting Days
2013 Neppu kairiku Bushi Road (TV film)
2011 Gekidžóban anime Nintama Rantaró: Nindžucu gakuen zenin šucudó! no dan
2008 Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Final
2007 Keitai šódžo
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Semifinal
2006 Angel`s Feather
Maria-sama ga miteru 3rd season
2005 Haru o daiteita
2004 Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Hamtaró to fušigi no oni no ehontó
Mašó no kao
2003 Eiken Eikenbu yori ai wo komete
Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Ham-Ham Grand Prix Aurora tani no kiseki – Ribbon-čan Kiki ippacu
Hoši no koe
2002 Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Ham-Ham hamúdža! Maboroši no Princess
Gibomai
Korošija 1: The Animation Episode 0
2001 Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Ham-Ham Land daibóken
Hamtaró no otandžóbi: Mama o tazunete sanzen teči teči
2000 A.Li.Ce
Di Gi Charat Christmas Special

TV seriály

2018 Free! Dive to the Future (TV seriál)
2015 Haikjú!! Second Season (TV seriál)
2014 Free! Eternal Summer (TV seriál)
Gundam G no Reconguista (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Grande Road (TV seriál)
PriPara (TV seriál)
2013 Bakumatsu gijinden Roman (TV seriál)
Dokidoki! Precure (TV seriál)
Ginga kikótai Majestic Prince (TV seriál)
Jowamuši Pedal (TV seriál)
Kill La Kill (TV seriál)
Meganebu! (TV seriál)
Sekai de ichiban tsuyoku naritai! (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
2011 Cross Fight B-Daman (TV seriál)
Gintama' (TV seriál)
Monsuno (TV seriál)
Tottoko Hamtaró deču (TV seriál)
[C] (TV seriál)
2010 Katanagatari (TV seriál)
Ókiku furikabutte: Nacu no taikai hen (TV seriál)
2009 Bakugan Battle Brawlers: New Vestroia (TV seriál)
Examurai Sengoku (TV seriál)
Gendži monogatari sennenki (TV seriál)
Hipira: The Little Vampire (TV seriál)
Seitokai no ičizon (TV seriál)
Tegami bači (TV seriál)
2008 Inazuma Eleven (TV seriál)
Itazura na Kiss (TV seriál)
Rosario to Vampire (TV seriál)
Rosario to Vampire Capu2 (TV seriál)
Tales of the Abyss (TV seriál)
2007 Bakugan (TV seriál)
Heroic Age (TV seriál)
Zombie-Loan (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Amaenaide yo!! Katsu!! (TV seriál)
Aria the Natural (TV seriál)
Busó renkin (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Makai senki Disgaea (TV seriál)
Nerima Daikon Brothers (TV seriál)
Night Head Genesis (TV seriál)
Pumpkin Scissors (TV seriál)
Sumomo mo Momo mo: Čidžó saikjó no jome (TV seriál)
2005 Amaenaide jo!! (TV seriál)
Angel Heart (TV seriál)
Gunparade Orchestra (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
2004 Elfen Lied (TV seriál)
Fantastic Children (TV seriál)
Gakuen Alice (TV seriál)
Gokusen (TV seriál)
Sunabózu (TV seriál)
2003 BPS: Battle Programmer Širase (TV seriál)
Bóken Júki Plusterworld (TV seriál)
Croket! (TV seriál)
Di Gi Charat nyo (TV seriál)
2002 Haibane renmei (TV seriál)
Rizelmine (TV seriál)
UFO Princess Valkyrie (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
2001 Hadža kjosei G Dangaió (TV seriál)
Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2000 Dá! Dá! Dá! (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
1999 Di Gi Charat (TV seriál)
1998 Kareši kanodžo no džidžó (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace