foto

Tim Ryan

  • nar. 1958
    Staten Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Orel (S05E03)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Setkání protikladů (S06E16)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
V žáru (S06E11)
2013 Arrested Development (TV seriál)
Double Crossers (S04E06)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Accident (E08)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Šťastnou cestu (S08E07)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zbylá dovolená (S02E06)
1996 JAG (TV seriál)
Ares (S01E20)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Břímě času (S04E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace