foto

Jiří Zdeněk Novák

  • nar. 14.10.1912
    Praha, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 3.9.2001 (88 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Trojlístek: Smrt barona Gandary (TV film)
Trojlístek: Závrať (TV film)
Ukradený kaktus (TV film)
1988 Dvě z Paříže (TV film)
Hrobničky (TV film)
1985 Gobseck (TV film)
1983 Jako kníže Rohan (TV film)
Šáteček a jablíčko (TV film)
1981 Medailónek (TV film)
1977 Stránky z deníku (TV film)
1975 Poklad pod Černou hláskou (TV film)
1974 Oživlé obrazy (TV film)
Ďábel v altánu (TV film)
1971 Nemaluj si čerta na zeď (TV film)
Pomsta (TV film)
1970 Nejsem chmýrko na bodláku (TV film)
O princezně ve věži (TV film)
1969 Komediantská historie (TV film)
1968 Zločin lorda Savila (TV film)
1967 Soud pana Havleny (TV film)
1964 Telegram (TV film)
1959 Jak se Franta naučil bát
Medvěd a strašidla
1957 Brankář bydlí v naší ulici
1947 Alena
1946 Hrdinové mlčí

TV seriály

1990 Trojlístek (TV seriál)
1969 Úsměvy světa (TV seriál)
Jerome Klapka Jerome (E01)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky