foto

Tošiaki Minami

  • nar. 14.3.1924
  • zem. 13.1.1995 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Shogun Iemitsu, Hikosa and Tasuke Issin (TV film)
1988 Rinbu
1986 Genkai curezurebuši
1985 Big Magnum Kuroiwa Sensei
Jokohama monogatari (TV film)
1982 Oh! Takarazuka
Ve znamení draka
1979 Truck jaró: Furusato to kjúbin
1978 Kigeki jakušatači: Kúpá to Géburu
Tarao Bannai
1977 Truck jaró: Dokjó ičiban hoši
1976 Kinkin to runpen taišó
Seišun no kózu
1975 Torakku jaró: Goiken mujó
Tókjó fundoši geiša
1974 Mucugoró no kekkonki
Sandaime šumei
1973 Gendai ninkjóši
1972 Bókjó komoriuta
Ginčó nagaremono mesuneko bakuči
Gokudó makaritóru
Joru no sukegari
Kinagaši hjakunin
Kókósei burai hikae
Otoko no daimon
Poruno gjanburu kigeki: Óanačú ana e sono ana
Šin Abaširi Bangaiči: Araši jobu danpu džingi
1971 Damasarete moraimasu
Gorocuki mušuku
Hacuwarai: Bikkuri bušidó
Jakuza deka: Kjófu no dokugasu
Jasudži no pornorama: Jaččimae!!
Kantó tekija ikka: Enko no daimon
Kigeki: Idžiwaru óšógai
Onna toseinin: otanomóšimasu
Poruno no teió
Šin Abaširi Bangaiči: Fubuki no daidassó
1970 Gokuaku bózu: Nenbucu sandangiri
Jakuza deka
Jakuza deka: Marifana micubai sošiki
Kantó tekija ikka: Goromen džingi
Zubekó bančó: Jume wa joru hiraku
Šin Abaširi Bangaiči: Fubuki no hagure ókami
1969 Gokudó petenši
Hibotan bakuto: Hanafuda šóbu
Idžó seiai kiroku: Harenči
Kantó tekija ikka
Konto 55 gó: Učú daibóken
Šikaku recuden
Šin Abaširi Bangaiči: Saihate no nagaremono
Šógai kjókacu: Zenka džúsanban
1967 Bakumacu: Tenamonja daizódó
Kigeki: Keiba hiššóhó
Kigeki: Tókjó no inakappe
Tenamonja jurei dóchú
1966 Tenamonja Tókaidó
1965 006 wa uwaki no number
Kigeki: Kakuekiteiša
Nippon či no gomasuri otoko
1963 Akumjó takaki rokudenaši
Hošikuzu no mači
Onsen džunsa
Uogaši no senpú musume
1962 Kigeki: Danči ojabun
Kjúdžin rjokó
Neko ga hendžite tora ni naru
Seizoroi kanhaššú
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
Šin Kicune no tameki
1961 Bandžun, Morišige no ottamagemura monogatari
Dare jori mo kane o aisu
Gonkuró tabinikki
Hattari seinen šinši
Neko to kacuobuši
Ore wa tokai no jamaotoko
1960 Dekoboko čindóčú
Hito mo arukeba
Jadžikita čindóčú: Nakasendó no maki
Kingoró no ore wa korošija da
Rakugo tengoku šinširoku
Tacumaki kozó
Wakate sanbagarasu: Džonan rjokó
1959 Bakušó mito kómon manjúki
Boččan ni horeta šičinin musume
Boččan to one man ojadži
Jari hitosudži nihonbare
Kakkun čótokkjú
Kodama wa jondeiru
Nippon romansu rjokó
One man kondžaku monogatari
Sararíman džikkai
Songokú
Tókaidó: Jadžikita čindóčú
1958 Boččan no jakjúó
Dansei ši'ikuhó
Dassen sandžúši
Džiročó gaiden: Haikagura kiso no himacuri
Keisacukan šusse patoróru
Otora-san daihandžó
Otora-san no kókjúbi
Otora-san no obake sódó
Romance macuri
Seizoroi Edokko nagaja
Zoku Čakkiri Kinta
Čakkiri Kinta
1957 Džiročó gaiden: Haikagura no Santaró
Hanajome wa matteiru
1950 Hóró no utahime

TV seriály

1984 Šin Jumečijo nikki (TV seriál)
1980 Urutoraman Eiteî (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky