foto

Marjorie Bowers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Twixt
2002 Noc vlka (TV film)
Sekretářka
1994 Ostrovy (TV film)
Propuštění (TV film)
1993 Curacao: Smrtící ráj (TV film)
1992 Steel Justice (TV film)
1988 Obranná hra
1987 Dennis the Menace (TV film)
1983 Dravé ryby

TV seriály

1997 Orleans (TV seriál)
1995 Virtuální realita (TV seriál)
1991 My Life and Times (TV seriál)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
Nasty Boys (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace