foto

Fred Barron

  • nar. USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Skoro jako v ráji
1977 Between the Lines

TV seriály

2007 After You've Gone (TV seriál)
2005 According to Bex (TV seriál)
2003 Moje rodina (TV seriál)
Okno nebo život (S04E13)
2002 Moje rodina (TV seriál)
Čekání na šluka (S03E07)
Kovářova kobyla (S03E02)
2001 Moje rodina (TV seriál)
Klenot od Cartiera (S02E09)
Výlet na pohřeb (S02E05)
2000 Moje rodina (TV seriál)
Mnoho povyku pro Bena (S01E08)
Telecí období (S01E07)
Smrt nechodí po horách (S01E06)
další epizody (8)
1997 Union Square (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1993 Dave's World (TV seriál)
1991 Sessions (TV seriál)
1988 Just in Time (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2019 Bill Traylor: Chasing Ghosts

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2011 Moje rodina (TV seriál)
Dlouhá noc (S11E11)
Omlazovací kúra (S11E10)
K šípku s šipkami (S11E09)
další epizody (11)
2010 Moje rodina (TV seriál)
Šťastná a veselá Mary (S10E08)
Ben pečovatelem (S10E07)
V lapáku (S10E06)
další epizody (8)
2009 Moje rodina (TV seriál)
Podivné Vánoce 2039 (S09E10)
Kenzova úloha (S09E09)
Guru (S09E08)
další epizody (10)
2008 Moje rodina (TV seriál)
Je to dar (S08E08)
Abiin hábit (S08E07)
Satisfakce v nedohlednu (S08E06)
další epizody (8)
2007 Moje rodina (TV seriál)
Svátky nesvátky (S07E10)
Život začíná v padesáti (S07E09)
Rozejít se není těžké (S07E08)
další epizody (10)
2006 Moje rodina (TV seriál)
Srdce Vánoc (S06E08)
Umění být Susan (S06E07)
A další zvířena (S06E06)
další epizody (8)
2005 Moje rodina (TV seriál)
Oslava jako řemen (S05E16)
2004 Moje rodina (TV seriál)
Nesem vám noviny (S05E15)
Zubní šílenství (S05E14)
Kniha lásky (S05E13)
další epizody (15)
2003 Moje rodina (TV seriál)
Podzemí (S04E14)
Okno nebo život (S04E13)
Svědek (S04E12)
další epizody (14)
2002 Moje rodina (TV seriál)
Vánoční zvonky (S03E14)
Kukaččí hnízdo (S03E13)
Pomsta (S03E12)
další epizody (14)
2001 Moje rodina (TV seriál)
Křehké vztahy (S02E13)
Ben chce být milionářem (S02E12)
Poslední večeře (S02E11)
další epizody (13)
1999 Caroline in the City (TV seriál)
Caroline and Joanie and the Stick (S04E22)
Caroline and the Big Move (S04E21)
Caroline and El Niño (S04E20)
další epizody (11)
1998 Caroline in the City (TV seriál)
Caroline and the Fright Before Christmas (S04E11)
Caroline and the Bar Mitzvah (S04E10)
Caroline and the Booby Trap (S04E09)
další epizody (25)
1997 Caroline in the City (TV seriál)
Caroline and the Decanter (S03E12)
Caroline and the Used Car Salesman (S03E11)
Caroline and the Councilman (S03E10)
další epizody (26)
1996 Caroline in the City (TV seriál)
Caroline and the Freight King (S02E11)
Caroline and the Red Sauce (S02E10)
Caroline and the Therapist (S02E09)
další epizody (25)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Caroline and the Christmas Break (S01E10)
Caroline and the Convict (S01E09)
Caroline and the Balloon (S01E08)
další epizody (10)

Producentská filmografie

Dokumentární

2019 Bill Traylor: Chasing Ghosts

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky