foto

Deok-geon Lee

  • nar. 1968
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Padoya, padoya (TV seriál)
2016 Byeolnan gajok (TV seriál)
2015 Byeolnan myeoneuri (TV seriál)
2013 Sarangeun noraereul tago (TV seriál)
2012 Sarangah sarangah (TV seriál)
2010 Baram bureo joheunnal (TV seriál)
2008 Dolaon ddukbaegi (TV seriál)
2007 Miwoona gowoona (TV seriál)
2005 Byeolnanyeoja byeolnannamja (TV seriál)
2002 Saeksopongwa chapssaltteok (TV seriál)
1999 Urineun gil ilheun jakeun saereul boatda (TV seriál)
1997 Pokpungsogeuro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky