foto

Megumi Tojoguči

  • nar. 2.1.1978 (41 let)
    Mačida, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Senran Kagura: Estival Versus – Mizugi darake no zenjasai
2016 Danganronpa 3: The End of Kibogamine Gakuen – Kibóhen (TV film)
2014 IS: Infinite Stratos 2 – World Purge hen
2013 Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
Persona 3 the Movie #1 Spring of Birth
2012 .hack//Sekai no mukō ni
Kami nomi zo širu sekai: Tenri hen
Macross FB7: Ore no uta o kike!
2011 Eiga Suite Precure: Torimodose! Kokoro ga cunagu kiseki no Melody
Gekidžóban Macross F: Sajonara no cubasa
IS: Infinite Stratos: Encore – Koi ni kogareru rokudžúsó
Sendžó no Valkyria 3: Unrecorded Chronicles – Tagatame no džúsó
2010 Gekidžóban Pocket Monsters Diamond & Pearl: Gen'ei no haša Zoroark
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor – Heaven and Earth
2009 Akikan!
Eiga Layton kjódžu to eien no utahime
Gekidžóban Macross F: Icuwari no utahime
Gekidžóban Pocket Monsters Diamond & Pearl: Arceus – Čókoku no džikú e
2008 Pokémon: Giratina a strážce nebe
2007 .hack//G.U. Returner
Bakuretsu tenshi: Infinity
Initial D: Battle Stage 2
Murder Princess
Pocket Monsters Diamond & Pearl: Dialga vs. Palkia vs. Darkrai
2006 Maria-sama ga miteru 3rd season
Sin in the Rain
Winter Garden (TV film)
2005 Gekidžóban Hagane no renkindžucuši: Šambala o juku mono
Ičigo 100%
Kirameki Project
Stratos 4 Advance
2004 Cossette no šózó
DearS: OVA
Kidó senši Gundam SEED: Haruka naru akacuki (TV film)
Stratos 4
2002 Arcade Gamer Fubuki
Vandread: Gekitóhen
2001 Vandread: Taidóhen
2000 Kita e: Pure Session
1998 One Piece: Taose! Kaizoku Ganzack

TV seriály

2019 Dókjonin wa hiza, tokidoki, atama no ue. (TV seriál)
2018 Senran kagura: Shinovi Master – Tokio jóma hen (TV seriál)
Tensei šitara slime datta ken (TV seriál)
Uma musume: Pretty Derby (TV seriál)
2017 Idol džihen (TV seriál)
Rilu Rilu Fairilu: Mahó no kagami (TV seriál)
2016 B-Project: Kodó Ambitious (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Zecubó hen (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Diamond wa kudakenai (TV seriál)
High School Fleet (TV seriál)
Kidó Senši Gundam UC RE:0096 (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
2015 Kami-sama Minarai: Himicu no Cocotama (TV seriál)
Nisekoi: (TV seriál)
Plastic Memories (TV seriál)
Ranpo Kitan: Game of Laplace (TV seriál)
Young Black Jack (TV seriál)
2014 Bakumacu Rock (TV seriál)
Cross Ange: Tenshi to ryū no Rondo (TV seriál)
D-Frag! (TV seriál)
Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Go-Go Tamagočči! (TV seriál)
Hanayamata (TV seriál)
Happiness Charge Precure! (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Re:␣Hamatora (TV seriál)
SoniAni: Super Sonico The Animation (TV seriál)
2013 Danganronpa: Kibó no gakuen to zecubó no kókósei – The Animation (TV seriál)
IS: Infinite Stratos 2 (TV seriál)
Kami nomi zo širu sekai: Megami hen (TV seriál)
Magi: The Kingdom of Magic (TV seriál)
2012 Fate/Zero (TV seriál)
Jormungand (TV seriál)
Jormungand: Perfect Order (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon II (TV seriál)
Saki: Ačigahen – Episode of Side-A (TV seriál)
Sakurasó no pet na kanodžo (TV seriál)
Senran Kagura (TV seriál)
Tamagočči! Jume kira Dream (TV seriál)
2011 Fate/Zero (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
Hjóge mono (TV seriál)
IS: Infinite Stratos (TV seriál)
Maria Holic Alive (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makjó (TV seriál)
Sengoku otome: Momoiro Paradox (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Suite Precure♪ (TV seriál)
2010 Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (TV seriál)
Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Ikkitósen: Xtreme Xecutor (TV seriál)
Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
Sedm zlotřilců z cely 206 (TV seriál)
Šinrei tantei Jakumo (TV seriál)
2009 Black Lagoon Omake (TV seriál)
Cross Game (TV seriál)
Maria Holic (TV seriál)
Maria-sama ga miteru 4th season (TV seriál)
Needless (TV seriál)
Pandora Hearts (TV seriál)
Phantom: Requiem for the Phantom (TV seriál)
Princess Lover! (TV seriál)
RideBack (TV seriál)
Seiken no Blacksmith (TV seriál)
Viper's Creed (TV seriál)
2008 Akikan! (TV seriál)
Blue Dragon: Tenkai no šiči rjú (TV seriál)
Himicu: The Revelation (TV seriál)
Kamen no Maid Guy (TV seriál)
Mission-E (TV seriál)
Mugen no džúnin (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
2007 Bamboo Blade (TV seriál)
Claymore (TV seriál)
Code-E (TV seriál)
Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
El Cazador de la bruja (TV seriál)
Hajate no gotoku! (TV seriál)
Kaze no šódžo Emily (TV seriál)
Macross Frontier (TV seriál)
Madžin tantei Nógami Neuro (TV seriál)
Myself; Yourself (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Saiunkoku monogatari 2nd Series (TV seriál)
2006 .hack//Roots (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
Black Lagoon: The Second Barrage (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Innocent Venus (TV seriál)
Jomigaeru sora: Rescue Wings (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Rekku (TV seriál)
Simoun (TV seriál)
Sumomo mo Momo mo: Čidžó saikjó no jome (TV seriál)
The Third: Aoi hitomi no šódžo (TV seriál)
Tokimeki Memorial: Only Love (TV seriál)
Tokyo Tribe 2 (TV seriál)
Blood+ (TV seriál)
Nankurunaisa (E50)
Futari no Joō (E49)
Matenrō Opera (E48)
další epizody (38)
2005 Aria the Animation (TV seriál)
Black Cat (TV seriál)
Blood+ (TV seriál)
Shiroi Kiri ni Sasowarete (E12)
Dansu no Ato de (E11)
Anata ni Aitai (E10)
další epizody (12)
Canvas 2: Nidži'iro no Sketch (TV seriál)
Cubasa Chronicle (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Glass no kamen (TV seriál)
Gunparade Orchestra (TV seriál)
Ičigo 100% (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Paradise Kiss (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Burn Up! Scramble (TV seriál)
DearS (TV seriál)
Gakuen Alice (TV seriál)
Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Maria-sama ga miteru (TV seriál)
Maria-sama ga miteru: Haru (TV seriál)
Massugu ni ikó. (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Avenger (TV seriál)
D.N. Angel (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
L/R: Licensed by Royalty (TV seriál)
Scrapped Princess (TV seriál)
Stratos 4 (TV seriál)
Učú no Stellvia (TV seriál)
2002 .hack//SIGN (TV seriál)
Asobot senki gokú (TV seriál)
Chobits (TV seriál)
Džúni kokuki (TV seriál)
Kidó senši gundam SEED (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Král Šamanů (TV seriál)
Super GALS! Kotobuki Ran (TV seriál)
Vandread: The Second Stage (TV seriál)
2000 Miami Guns (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
Vandread (TV seriál)
1999 Barbapapa sekai o mawaru (TV seriál)
Dual! Parallel Runrun Monogatari (TV seriál)
Mugen no Ryvius (TV seriál)
1998 Alice SOS (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace