foto

Jennifer Marsala

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Anatomy of Violence (TV film)
2011 Supermodels
2005 Venice Underground

TV seriály

2020 Máma (TV seriál)
A Judgy Face and Your Grandma's Drawers (S07E18)
Silly Frills and a Depressed Garden Gnome (S07E12)
2019 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Judge, Jury… (S16E21)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
I Surrender (S01E10)
Gone (S01E09)
Leah (S01E08)
další epizody (10)
The Last Tycoon (TV seriál)
Oscar, Oscar, Oscar (E09)
An Enemy Among Us (E08)
A More Perfect Union (E07)
další epizody (5)
2016 The Last Tycoon (TV seriál)
Pilot (E01)
Aquarius (TV seriál)
I Will (S02E13)
While My Guitar Gently Weeps (S02E08)
Piggies (S02E07)
další epizody (4)
2015 Weird Loners (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Vybírám si tebe (S12E03)
2014 The Crazy Ones (TV seriál)
Love Sucks (E20)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zpátky v sedle (S03E18)
Tvař se, jakoby nic (S03E13)
Castle na zabití (TV seriál)
Montrealská stopa (S07E02)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zázraky (S03E08)
Rodina nade vše (S03E06)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Jde se na to (S03E04)
Davidova věž (S03E03)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
A Reunion... (S02E01)
Procitnutí (TV seriál)
Two Birds (E12)
Skandál (TV seriál)
The Other Woman (S02E02)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Modern Plagues (E08)
Anatomie lži (TV seriál)
Ztracené dítě (S03E12)
Veronica (S03E07)
Pokusný králík (S03E05)
další epizody (4)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Černá a bílá (S02E22)
Tma a světlo (S02E21)
Čistá pravda (S02E13)
další epizody (4)
1999 Passions (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky