foto

Ira Hawkins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Almost Paris
2013 Ptačí průvodce pro všechno
2009 Láska a jiné kratochvíle
2008 Město duchů
2007 The Perfect Holiday
2006 Jen trošku štěstí
Premium
Ve stínu pravdy
2002 Emmetův cíl
1998 Co Bůh spojí...
1997 White Lies
1981 C.O.D.
1975 The Pyramid

TV seriály

2009 Ve službách FBI (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1992 Ghostwriter (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)

Dokumentární

2005 Carmen and Geoffrey - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace