foto

Robin Evans

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Contacto ninja en la Argentina
1986 Fire in the Night
1983 Střední škola po americku (TV film)
Změna zvyků (TV film)
1982 Mauzoleum

TV seriály

1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Rodinná pouta (TV seriál)
Sherry Baby (S01E13)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky