foto

Ruth Ammon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2004 Jejich oči sledovaly boha (TV film)
2001 Bad News Mr. Swanson (TV film)
2000 Zločin a trest na předměstí
1999 Krása na zabití
1998 Gang
Gideon
1995 Favorite Deadly Sins (TV film)
1993 Kdo je kdo
1992 Fly by Night
1991 Loser
Pouze obchod
1990 Příběhy z temnot: Film
1987 Hotshot
1985 Hard Choices
Walls of Glass

TV seriály

2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Inshallah (S01E08)
The Boy (S01E07)
Sources and Methods (S01E06)
další epizody (8)
Vida (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
Powerless (TV seriál)
2015 12 opic (TV seriál)
Rozštěpení (S01E01)
2014 Manhattan (TV seriál)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Surrender (E10)
Ann Arbor (E09)
Revelations (E08)
další epizody (10)
Stoupenci zla (TV seriál)
Básníkův oheň (S01E03)
Nedokončené dílo (S01E01)
2012 Hodinový manžel (TV seriál)
Smash (TV seriál)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2010 Událost (TV seriál)
2006 Hrdinové (TV seriál)
2005 Tráva (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
MDs (TV seriál)
2001 21. okrsek (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace