foto

Christopher McCombs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Wheel
2015 Haha to kuraseba
2014 Miracle: Debikuro-kun no koi to maho
2011 River

TV seriály

2020 Benza English (TV seriál)
Followers (TV seriál)
Restart (E08)
Oblíbené (E07)
2019 The Benza (TV seriál)
2013 Shuden Bye Bye (TV seriál)
2011 Ôran kôkô hosutobu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Wheel

TV seriály

2020 Benza English (TV seriál)
2019 The Benza (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 The Wheel

TV seriály

2020 Benza English (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Wheel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky