foto

Anna Zdor

  • nar. 25.8.1983 (37 let)
    Alma-Ata, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Toxičnaja ljubov (TV film)
2017 Parižanka (TV film)
Pereverni stranicu (TV film)
2011 Lučšeje leto našej žizni (TV film)

TV seriály

2019 Aňutiny glazki (TV seriál)
Iděalist (TV seriál)
Moja čužaja dočka (TV seriál)
2018 Kaťkino pole (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
2015 Krasnaja koroleva (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
2011 Mužčina vo mně (TV seriál)
2010 Pobeg (TV seriál)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)
Silovoj variant (S01E02)
Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
I stalo ich troje (E50)
Domrabotnica po vyzovu (E49)
Ssora (E48)
další epizody (50)
Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky