foto

Andrej Šibaršin

  • nar. 12.11.1984 (36 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Blokadnyj dněvnik
2014 Skoryj 'Moskva-Rossija'
2012 Návrat do „A“
Obmeňajtěs kolcami (TV film)
2011 Bezdelniki
Unaveni sluncem 3: Citadela
Za toboy
2010 Dom Solnca
2008 Platon
2006 Tranzit

TV seriály

2017 Sekretarša (TV seriál)
Čistoserděčnoje priznanije (TV seriál)
2016 Medsestra (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Naparnicy (TV seriál)
Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
2014 Seďmaja runa (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)

Dokumentární

2013 Romanovy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky