foto

Sam Beazley

  • nar. 29.3.1916
    Kensington, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.6.2017 (101 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Harry Potter a Fénixův řád
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
Don Bosco (TV film)
2003 Johnny English
2000 Passionnément
1990 Portrait of a Marriage (TV film)
1988 Madame Sousatzká

TV seriály

2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Oběti války (S05E02)
2005 Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2000 Doctors (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Záhadná úmrtí (S03E02)
1995 Pýcha a předsudek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

1975 Arena (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace