foto

Jim Dunn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Myron's Movie

TV seriály

2018 Daredevil (TV seriál)
Reunion (S03E11)
Please (S03E02)
2017 Hand of God (TV seriál)
The Last Thing Left (S02E08)
Gathering Dust (S02E01)
2015 Městečko Haven (TV seriál)
Procházející (S05E20)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
2012 Městečko Haven (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S03E13)
Magická hodina - 2. část (S03E08)
Farmář (S03E03)
2011 Městečko Haven (TV seriál)
Hříchy našich otců (S02E12)
Kořeny (S02E05)
A Tale of Two Audreys (S02E01)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Spirála (S01E13)
Karty jsou rozdány (S01E10)
Nejsou jenom plyšáci (S01E06)
další epizody (6)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 Městečko Haven (TV seriál)
Navždy (S05E26)
Teď (S05E25)
Rozšíření (S05E24)
další epizody (13)
2014 Městečko Haven (TV seriál)
Vyvolená (S05E13)
Chemie (S05E12)
Rozjímání (S05E11)
další epizody (13)
2013 Městečko Haven (TV seriál)
Maják (S04E13)
Spi, miláčku, spi (S04E12)
Výstřel ve tmě (S04E11)
další epizody (13)
2012 Městečko Haven (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S03E13)
Třídní sraz (S03E12)
Poslední sbohem (S03E11)
další epizody (13)
2011 Městečko Haven (TV seriál)
Tichá noc (S02E13)
Hříchy našich otců (S02E12)
Svět se točí dál (S02E11)
další epizody (13)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Vítejte v Haven (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace