foto

Mark Manos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Last of the Ninth (TV film)
Ny-Lon (TV film)
2006 Damages (TV film)
2004 Cooking Lessons (TV film)
2003 Ve spádu událostí (TV film)
2002 Žhář
1997 Asylum
1994 Dark Angel: The Ascent
Neviditelný: Kronika Benjamina Knighta
1993 Dollman vs. Demonic Toys
Mandroid
Puppet Master 4
1988 Hide and Go Shriek
Ze tmy
1987 House of the Rising Sun

TV seriály

2020 Interrogation (TV seriál)
P.I. Charlie Shannon vs. Amy Harlow 2003 (E09)
Henry Fisher vs. Eric Fisher 1992 (E06)
L.A. County Psychologist Marjorie Thompson vs. Eric Fisher 1984 (E04)
další epizody (4)
2019 CO / KDYBY (TV seriál)
Jaké drama (E04)
Pilotní díl (E01)
The Code (TV seriál)
Don and Doff (E11)
Lioness (E08)
Maggie's Drawers (E05)
2018 MacGyver (TV seriál)
Bear Trap + Mob Boss (S02E17)
Mardi Gras Beads + Chair (S02E14)
2017 Tým SEAL (TV seriál)
Tip of the Spear (S01E01)
MacGyver (TV seriál)
Bullet + Pen (S02E11)
Packing Peanuts + Fire (S02E08)
Skull + Electromagnet (S02E05)
další epizody (6)
2016 MacGyver (TV seriál)
Pliers (S01E10)
2015 Nebezpečný flirt (TV seriál)
K3U (E01)
Red Band Society (TV seriál)
Waiting for Superman (E13)
2014 Extant (TV seriál)
Nový svět (S01E11)
Odhalení (S01E08)
Co se to děje? (S01E05)
Red Band Society (TV seriál)
What I Did for Love (E10)
Know Thyself (E07)
There's No Place Like Homecoming (E04)
2013 Vegas (TV seriál)
Unfinished Business (E20)
Hollywood Ending (E17)
The Third Man (E14)
další epizody (4)
2012 Vegas (TV seriál)
Exposure (E08)
Solid Citizens (E05)
Money Plays (E02)
další epizody (4)
Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Heart Failure (E16)
In Case of Complications (E13)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Separation Anxiety (E04)
Pilot (E01)
Obhájci (TV seriál)
Morelli v. Kaczmarek (E18)
Nevada v. Hunter (E15)
Nevada v. Wayne (E12)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Killa Diz (E08)
Nevada v. Rodgers (E06)
Nevada v. Carter (E03)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Pilot (E01)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Nutcracker (S01E10)
John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Nine (E10)
His Visit: Day Seven (E08)
His Visit: Day Four (E05)
další epizody (4)
2005 Třetí hlídka (TV seriál)
Kingpin Rising (S06E17)
The Kitchen Sink (S06E14)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
No More, Forever (S05E15)
1997 Komando (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky