foto

John Stacy

  • nar. 3.1.1914
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • zem. 20.8.1988 (74 let)
    Rome, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Divoká zvěř
Pope John Paul II (TV film)
1983 Zeder
1982 Grand Hotel Excelsior
1981 Asso
Moje žena je čarodějnice
Salamandr
1979 Affinità elettive, Le (TV film)
Aféra Concorde
Caligula
1978 Já jsem tygr, ty jsi tygr, on je tygr
Quando c'era lui... caro lei!
Tanto va la gatta al lardo...
1977 Casanova & Co.
Yeti - il gigante del 20. secolo
1976 Scandalo
1974 Anno uno
Cartesius (TV film)
Poslední dny Mussoliniho
1973 Età di Cosimo de Medici, L' (TV film)
The Big Game
1972 Continuavano a chiamarli... er più e er meno
1971 Statue, The
1970 Appuntamento col disonore
1969 Ti, kteří jdou k čertu
Un Detective
1967 Assalto al tesoro di stato
Attentato ai tre grandi
Barbieri di Sicilia, I
Faccia a faccia
Fai in fretta ad uccidermi... ho freddo!
Operazione San Pietro
1966 Judith
Já, já, já ... a ti druzí
Kriminal
Modesty Blaise
Sicario 77, vivo o morto
1963 Gidget Goes to Rome
Oko ďábla
Osm a půl
1962 Pilát Pontský
Stárnutí
1961 Barabáš
Il pianeta degli uomini spenti
Italské prázdniny
1959 Headless Ghost, The
The Cat Gang
1958 Them Nice Americans
1956 Vojna a mír
1955 Tesoro di Rommel, Il
1954 Parigina a Roma, Una
Una donna prega
Škoda, žes taková potvora
1953 Cose da pazzi

TV seriály

1980 Il treno per Istambul (TV seriál)
1979 Záhadný pan Duvallier (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
1956 I tre moschettieri (TV seriál)
1955 Conrad Nagel Theater (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Orient Express (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace