foto

Arthur Maria Rabenalt

  • nar. 25.6.1905
    Vídeň, Dolní Rakousy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 26.2.1993 (87 let)
    Kreuth, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1978 Caribia
1975 Zigeunerbaron, Der
1974 Das Land des Lächelns
1973 Der Zarewitsch (TV film)
1971 Haie an Bord
1969 Hilfe, mich liebt eine Jungfrau
1967 Andere Zeiten - andere Sitten (TV film)
Zur blauen Palette (TV film)
1966 Die Tänzerin Fanny Elßler (TV film)
Geronimo und die Räuber (TV film)
Jan Himp und die kleine Brise (TV film)
1965 Unsterblichkeit mit Marschmusik (TV film)
1964 Beiden Klingsberg, Die (TV film)
Doddy und die Musketiere (TV film)
1963 Das Mädl aus der Vorstadt (TV film)
Stiftungsfest der Fleißigen Biene (TV film)
1962 Das Wunderkind Europas (TV film)
Impresario von Smyrna, Der (TV film)
Kaiserin, Die (TV film)
1961 Cancan und Bakarole (TV film)
Du holde Kunst - Szenen um Lieder von Franz Schubert (TV film)
Mann im Schatten
1960 Das große Wunschkonzert
Der Held meiner Träume
1959 Geliebte Bestie
Lass mich am Sonntag nicht allein
Vento di primavera
Was eine Frau im Frühling träumt
1958 Das haut einen Seemann doch nicht um
1957 Frau, die weiß, was sie will, Eine
Frühling in Berlin
Für zwei Groschen Zärtlichkeit
Rytíř štěstěny
1956 Manželství Dr. Danwitze
Skandal um Dr. Vlimmen
Zwischen Zeit und Ewigkeit
1955 Liebe ist ja nur ein Märchen
Solang' es hübsche Mädchen gibt
Unternehmen Schlafsack
1954 Baron Tzigane
Sonne von St. Moritz, Die
Zarewitsch, Der
Zigeunerbaron, Der
1953 Der Vogelhändler
Der unsterbliche Lump
Die Fiakermilli
Lavendel
Letzte Walzer, Der
1952 Alraune
Die Försterchristl
Weiße Abenteuer, Das
Wir tanzen auf dem Regenbogen
1951 Hochzeit im Heu
Leggenda di Genoveffa, La
Unvergängliches Licht
1950 0 Uhr 15, Zimmer 9
Die Frau von gestern Nacht
1949 Anonyme Briefe
Martina
Mädchen Christine, Das
Nächte am Nil
1948 Chemie und Liebe
Morgen ist alles besser
1945 Am Abend nach der Oper
Regimentsmusik
Wir beide liebten Katharina
1944 Axel an der Himmelstür
Leben ruft, Das
1943 Liebespremiere
Zirkus Renz
1942 Fronttheater
Meine Frau Teresa
1941 ...reitet für Deutschland
Leichte Muse
1940 3 Codonas
Achtung! Feind hört mit!
Weißer Flieder
1939 Flucht ins Dunkel
Modell Lu, der Lebensweg eines Hutes
Männer müssen so sein
Rosemarie will nicht mehr lügen
Svatojánské ohně
1938 Liebelei und Liebe
1937 Millionenerbschaft
1936 Das Frauenparadies
Die Liebe des Maharadscha
1935 Ein Kind, ein Hund, ein Vagabund
1934 Pappi
Siebzehnjährige, Eine
Was bin ich ohne Dich

TV seriály

1969 Garden-Party (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1953 Lavendel

Herecká filmografie

Dokumentární

1992 Wenn ich sonntags in mein Kino geh'... (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace