foto

Vladimir Krasnopolskij

  • nar. 14.6.1933 (86 let)
    Svěrdlovsk, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Vremena goda

TV seriály

2005 Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1995 Vorovka (TV film)
1991 Nočnyje zabavy
1985 Součastije v ubijstve
1969 Jediný svědek
Vremena goda
1965 Tajožnyj děsant

TV seriály

2017 Ekspropriator (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
2012 Dělo sledovatělja Nikitina (TV seriál)
2009 Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
2007 Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
Lovuška (S01E01)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
2003 Podari mně žizň (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
Provincialy (TV seriál)
2001 Syščiki (TV seriál)
Dom, gdě isčezajut mužja (S01E10)
Gončije po krovavomu sledu (S01E09)
Ijerichonskije truby (S01E08)
další epizody (10)
1996 Jermak (TV seriál)
1973 Věčnyj zov (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Součastije v ubijstve
1965 Tajožnyj děsant

TV seriály

1996 Jermak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace