foto

Vladimir Krasnopolskij

  • nar. 14.6.1933 (87 let)
    Svěrdlovsk, Sovětský svaz

Režijní filmografie

Filmy

1995 Vorovka (TV film)
1991 Nočnyje zabavy
1985 Součastije v ubijstve
1969 Jediný svědek
Vremena goda
1965 Tajožnyj děsant

TV seriály

2017 Ekspropriator (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
2012 Dělo sledovatělja Nikitina (TV seriál)
2009 Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky